Eliquo is Founding Partner Circospin

Eliquo staat voor duurzaamheid, circulariteit en sociaal ondernemen. Niet voor niets dus dat het initiatief Circospin op ons pad is gekomen.
Circospin verbindt diverse partijen binnen een keten aan elkaar om zo gezamenlijk tot praktische circulaire oplossingen te komen voor end of life producten, waarin de betrokken partijen volledig ontzorgd worden door Circospin.
Daarnaast besteedt Circospin veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door hun samenwerking met arbeids- en mensontwikkelbedrijven helpen zij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan waardevol werk en door scholing stimuleren zij weer instroming van deze mensen naar de arbeidsmarkt.
Een mooi initiatief, waar ELIQUO haar naam graag aan verbindt als founding partner.

Circospin Eliquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *