Geen categorie
Nederland Afvalvrij

Nederland Afvalvrij

Hergebruiken in plaats van wegwerpen, daar staat Circospin voor!

Maar ook de Europese Commissie, want wil deze af van de “take, make, break, and throw away” economie! Er zijn hiertoe vergaande plannen opgesteld die onderdeel uitmaken van de Europese Green Deal om in 2050 klimaatneutraal te zijn.

Maar om deze ambities te bereiken zijn concrete en praktisch uitvoerbare initiatieven nodig die vanuit de keten gedragen worden. Want alleen als de schakel van fabrikant, importeur, groothandel, verkoper/retailer, installateur en gebruiker rond is, maken we de stap naar een circulaire economie zonder afval.

Als onafhankelijk ketenregisseur helpen we bedrijven binnen een keten om branche brede initiatieven op te zetten en deze vooral tot uitvoer te brengen. Hierbij is de focus gericht op hergebruik en niet op recyling, want dat is de laatste stap in een circulaire wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *