Geen categorie
EQUANS Nederland kiest voor Circopomp

EQUANS Nederland kiest voor Circopomp

EQUANS Nederland heeft zich aangesloten bij Circopomp, het circulair keteninitiatief voor pompen.

Met 5.500 medewerkers is EQUANS Nederland de marketleider in de technische dienstverlening. Loes van Meer (CPO, EQUANS Nederland) vertelt, “Dit initiatief sluit o.a. aan bij onze ambitie om circulair te werken en onze klanten te helpen verduurzamen.” De experts van EQUANS werken iedere dag aan het realiseren van duurzame oplossingen. Door middel van dit initiatief kan EQUANS een actieve bijdrage leveren aan het voorkomen van onnodige verspilling van materialen.

John Leeuwesteijn (verantwoordelijke als categorie manager voor de inkoop van o.a. pompen) vult aan, “door de praktische invulling van dit initiatief verzamelen we niet alleen oude pompen, maar geven we deze daadwerkelijk een tweede leven.”

Namens alle partners van Circopomp heten we EQUANS Nederland van harte welkom. We kijken er naar uit als collectief aan een circulair Nederland te werken!

Circopomp is het ketenproject wat door Circospin circulair wordt geregisseerd. zie www.circopomp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *