Circopomp

Het circulaire keteninitiatief voor pompen, waar we oude pompen een  2e leven geven. Inmiddels zijn meer dan 180 inzamellocaties en bestaat de keten uit een groeiend aantal fabrikanten, groothandels en installatiebedrijven die hun circulair verantwoording nemen.

Lees meer op de circopomp website

Circolektra

Groepenkasten vormen een essentieel onderdeel van iedere woning of bedrijfsruimte. Maar door de toenemende milieu- en comfort uitbreiding, denk aan een laadpaal voor de elektrische auto, zonnepanelen, warmtepompen of b.v. de plaatsingen van airconditioners, is in veel gevallen vervanging van de groepenkast noodzakelijk. Als keten maken we ons hard voor een geregelde circulaire verwerking.

Lees meer op de circolektra website

Circogemaal

Middels een unieke stoplichtmethode ontzorgen wij beheerders en servicepartners van rioolgemalen met de circulaire verwerking van end-of life producten. Dit resulteert niet alleen in het behalen van de circulaire doelstellingen, maar nemen de praktische coordinatie uit handen en realiseren een forse besparing op de investeringen en operationele kosten.

Lee meer op de circogemaal website 

Circolicht

De meeste noodverlichtingunits zijn modulair opgebouwd en lenen zich bij uitstek voor verlenging van de levensduur. Vanzelfsprekend is de product-zekerheid een must die vanuit de fabrikanten gewaarborgd moet worden. Circospin voorziet in de praktische uitvoering van inzamelen, sorteren, demonteren en reviseren in combinatie m et sociale werkplaatsen. 

Circo HVAC

Jaarlijks vinden meer dan 400.000 nieuwe expansievaten, lucht- en vuilafscheiders en ventielen hun weg op de Nederlandse markt. Diverse producten zijn gefabriceerd van duurzame materialen, die zonder meer een tweede leven kunnen verkrijgen door de ketenregie die Circospin hierin kan voorzien.

Circomembraan

Vanuit een Internationaal concept wordt een Europese gedachte uitgewerkt voor het hergebruik van waterbehandelingsmembranen, in samenwerking met fabrikanten en lokale verwerkingscentra.

Circobuis

Een studieproject wat zich met name richt op de inzameling en logistiek van end-of-life buizen.