Reinier van den Berg
Weerman RTL | Oprichter Speakout

Reinier spreekt al meer dan 30 jaar met passie en overtuiging over weer en klimaat op TV. Maar zijn grootste drive is mensen te inspireren om de kansen en uitdagingen in duurzaamheid te zien. Klimaat en duurzaamheid heeft immers alles met elkaar te maken. 


Daarom ondersteunt Reinier met een milieu-kritische blik een zeer select aantal startende ondernemingen die een positieve bijdrage leveren aan circulariteit, waaronder Circospin.

Jan-Paul Schop
Algemeen directeur en oprichter USP / Bouwkennis

USP Marketing Consultancy is al 29 jaar het toonaangevende marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, de installatiesector, de doe-het-zelfsector en de woonsector. Door opgedane kennis van de markt achterhaalt USP alle relevantie en noodzakelijke marktinformatie.

 

Het circulaire aspect gaat in deze sectoren een steeds essentiëlere rol spelen en ondersteunt Jan-Paul Circospin als onafhankelijke kennispartner met de noodzakelijke marktinformatie.

Richard Austie
Eigenaar Socrates Sales & Management Trainingen

Zelfkennis is de sleutel tot invloed op jezelf, de ander en de omgeving. De sleutel tot succes! Met deze uitgangspunten heeft Socrates haar trainingen ontwikkeld en ondersteunt organisaties en mensen in het realiseren van hun commerciële doelstellingen.

 

De transitie naar de circulaire economie vergt echter een andere kijk op hoe we leven en werken. Deze mindset-verandering zullen organisaties moeten verankeren in de vorm van training en coaching voor hun management en personeel. Richard ondersteunt Circospin als didactisch coach in dit proces van omdenken.

Dave Bakker
Operationeel Directeur Eliquo water & energy BV

Sinds 1993 is Dave Bakker werkzaam binnen de watersector. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij het ingenieursbureau RHDHV en in die tijd van dichtbij meegemaakt hoe groot de waterproblemen in andere delen van de wereld zijn. 

 

In zijn rol als operationeel directeur bij zijn huidige bedrijf Eliquo, houdt Dave zich bezig met het realiseren van multidisciplinaire waterprojecten voor de waterschappen. Speerpunten zijn voornamelijk nieuwe technieken en technologieën, zoals medicijnrestenverwijdering en stikstofverwijdering uit afvalwater.

 

Eliquo en Dave ondersteunen Circospin op het gebied van circulariteit vanuit de watersector. 

 

Remon Brand
Senior jurist De Raadgevers Bedrijfsjuristen

Rémon Brand heeft ruim twintig jaar ervaring als jurist. Binnen de Raadgevers Bedrijfsjuristen houdt hij zich met name bezig met juridische vraagstukken op het gebied van contractenrecht arbeidsrecht, huurrecht bedrijfsruimte, ondernemingsrecht, sportrecht en faillissementsrecht. Hierbij ligt de nadruk op het voorkomen, bemiddelen en beslechten van juridische problemen.

De Raadgevers Bedrijfsjuristen en Rémon Brand steunen de ontwikkeling van een circulaire economie en daarmee ook Circospin en hun initiatieven van harte en willen hier graag een steentje aan bijdragen, met name op juridisch gebied en alles wat daarbij komt kijken.