Reinier van den Berg
Weerman RTL | Oprichter Speakout

Reinier spreekt al meer dan 30 jaar met passie en overtuiging over weer en klimaat op tv. Maar zijn grootste drijfveer is om mensen te inspireren om de kansen en uitdagingen op het gebied van duurzaamheid te zien. Klimaat en duurzaamheid hebben immers alles met elkaar te maken. 

 

Daarom ondersteunt Reinier met een milieu-kritische blik een zeer select aantal startende ondernemingen die een positieve bijdrage leveren aan circulariteit, waaronder Circospin.

Jan-Paul Schop
Algemeen directeur en oprichter USP / Bouwkennis

USP Marketing Consultancy is al 30 jaar het toonaangevende marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, de installatiesector, de doe-het-zelfsector en de woonsector. Door opgedane kennis van de markt achterhaalt USP alle relevante en noodzakelijke marktinformatie.

 

Het circulaire aspect gaat in deze sectoren een steeds essentiëlere rol spelen en ondersteunt Jan-Paul Circospin als onafhankelijke kennispartner met de noodzakelijke marktinformatie.

Richard Austie
Eigenaar Socrates Sales & Management Trainingen

Zelfkennis is de sleutel tot invloed op jezelf, anderen en de omgeving. Met deze uitgangspunten heeft Socrates haar trainingen ontwikkeld en ondersteunt zij organisaties en mensen bij het realiseren van hun commerciële doelstellingen.

 

De transitie naar de circulaire economie vergt echter een andere kijk op hoe we leven en werken. Deze mindset-verandering zullen organisaties moeten verankeren door middel van training en coaching voor hun management en personeel. Richard ondersteunt Circospin als didactisch coach in dit proces van omdenken.

Remon Brand
Senior jurist De Raadgevers Bedrijfsjuristen

Rémon Brand heeft ruim twintig jaar ervaring als jurist. Binnen de Raadgevers Bedrijfsjuristen houdt hij zich met name bezig met juridische vraagstukken op het gebied van contractenrecht arbeidsrecht, huurrecht bedrijfsruimte, ondernemingsrecht, sportrecht en faillissementsrecht. Hierbij ligt de nadruk op het voorkomen, bemiddelen en beslechten van juridische problemen.

De Raadgevers Bedrijfsjuristen en Rémon Brand steunen de ontwikkeling van een circulaire economie en daarmee ook Circospin en hun initiatieven van harte, Ze willen hier graag een steentje aan bijdragen, met name op juridisch gebied en alles wat daarbij komt kijken.