Ambassadeurs

Reinier van den Berg
Weerman RTL | Oprichter Speakout

Reinier spreekt al meer dan 30 jaar met passie en overtuiging over weer en klimaat op TV. Maar zijn grootste drive is mensen te inspireren om de kansen en uitdagingen in duurzaamheid te zien. Klimaat en duurzaamheid heeft immers alles met elkaar te maken. 


Daarom ondersteunt Reinier met een milieu-kritische blik een zeer select aantal startende ondernemingen die een positieve bijdrage leveren aan circulariteit, waaronder Circospin.

Jan-Paul Schop
Algemeen directeur en oprichter USP / Bouwkennis

USP Marketing Consultancy is al 28 jaar het toonaangevende marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, de installatiesector, de doe-het-zelfsector en de woonsector. Door opgedane kennis van de markt achterhaalt USP alle relevantie en noodzakelijke marktinformatie.

 

Het circulaire aspect gaat in deze sectoren een steeds essentiëlere rol spelen en ondersteunt Jan-Paul Circospin als onafhankelijke kennispartner met de noodzakelijke marktinformatie.

Richard Austie
Eigenaar Socrates Sales & Management Trainingen

Zelfkennis is de sleutel tot invloed op jezelf, de ander en de omgeving. De sleutel tot succes! Met deze uitgangspunten heeft Socrates haar trainingen ontwikkeld en ondersteunt organisaties en mensen in het realiseren van hun commerciële doelstellingen.

 

De transitie naar de circulaire economie vergt echter een andere kijk op hoe we leven en werken. Deze mindset-verandering zullen organisaties moeten verankeren in de vorm van training en coaching voor hun management en personeel. Richard ondersteunt Circospin als didactisch coach in dit proces van omdenken.